ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΙΑΣΙΣ

ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΙΑΣΙΣ! Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ 6ης Υ.ΠΕ.!

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Η ώρα των Διοικητών!

Ζήτημα ωρών είναι οι ανακοινώσεις των ονομάτων των νέων διοικητών των νοσοκομείων της περιοχής, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, τα ονόματα έχουν ήδη φτάσει στο μέγαρο Μαξίμου για την τελική έγκριση.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν την Πέμπτη, επικρατέστερος για διοικητής στο ΠΓΝΠ φέρεται ο Ιωάννης Αγγουράς που στο παρελθόν είχε διατελέσει διοικητής στο νοσοκομείο του Αιγίου, ενώ για την θέση του υποδιοικητή προαλείφεται ο Απόστολος Λέτσιος (πρώην διοικητής του «Άγιου Ανδρέα».

Στον «Αγ. Ανδρέα» φαβορί για την θέση του διοικητή είναι ο Διονύσιος Παπαδιονυσίου (πρώην διευθυντικό στέλεχος του ΠΓΝΠ και πρώην αντιδήμαρχος Τριταίας), ενώ καθήκοντα υποδιοικητού φέρεται να αναλαμβάνει ο Γρηγόρης Μπαράκος (πρώην διοικητής του ΕΚΑΒ).

Στο Νοσοκομείο Αιγίου, επικρατέστερος θεωρείται ο πρώην νομαρχιακός σύμβουλος, Δημήτρης Κοσμόπουλος, ενώ για το νοσοκομείο Πύργου, επικρατέστερος θεωρείται ο νυν διοικητικός διευθυντής του ΠΓΝΠ Βασίλης Δημόπουλος. Στο Νοσημάτων Θώρακος διοικήτρια αναμένεται να οριστεί η διοικητική διευθύντρια του Καραμανδανείου Νοσοκομείου, Κωνσταντίνα Σιάμου, ενώ διοικητής του Παιδιατρικού Νοσοκομείου Πατρών «Καραμανδανείο» φέρεται να έχει επιλεγεί ο οδοντίατρος, Άγγελος Γιαννακόπουλος (πρώην διοικητής του ΠΓΝΠ).