ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΙΑΣΙΣ

ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΙΑΣΙΣ! Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ 6ης Υ.ΠΕ.!

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Επιστολή του Μέριμνα στα ΜΜΕ

Παραθέτουμε την επιστολή των μελών του ΔΣ στα ΜΜΕ.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας και για τα όσα αναληθή και παραπλανητικά είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

Η επιχορήγηση του ιδρύματος ΜΕΡΙΜΝΑ για το έτος 2010 ανέρχεται στο ποσό των 290.000 ευρώ, συν 60.000 ευρώ , τα οποία το Ίδρυμα θα λάβει εάν και εφόσον πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις και κατατεθούν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ως ο νόμος ορίζει.

Η έκτακτη οικονομική επιχορήγηση των 20.000 ευρώ που έλαβε το ίδρυμα στις 23/02/2010 από τον Νομάρχη Αχαΐας ήταν επιχορήγηση η οποία θα μπορούσε και να μην δοθεί, αλλά δόθηκε από τον κ. Κατσικόπουλο στην λογική της επιπρόσθετης βοήθειας προς την ΜΕΡΙΜΝΑ και για αυτό τον ευχαριστούμε πολύ.

Το ποσό των 20.000 ευρώ που αναφέρθηκε πως θα λάβει το Ίδρυμα ως μοναδική επιχορήγηση αφορά χρήματα που θα δοθούν από το Κρατικό Λαχείο και μάλιστα ως πρώτη δόση – κατανομή και θα επακολουθήσουν και άλλες.

Κατά συνέπεια από πουθενά δεν προκύπτει πως τα μόνα χρήματα που θα λάβει η ΜΕΡΙΜΝΑ είναι 20.000 ευρώ για το έτος 2010 και είναι προφανές πως κάποιοι παρεξήγησαν ή παρερμήνευαν τα νούμερα στην καλύτερη των περιπτώσεων.

Δεν θα θέλαμε να φανταστούμε το αντίθετο.



Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου

του Θ. Π. Κ. « Η ΜΕΡΙΜΝΑ »



ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΙΑΡΑΛΗΣ



ΖΗΣΗΣ ΠΑΥΛΟΣ – Ταμίας του Δ.Σ.



ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ